Algemene voorwaarden

 

1 Boeken van een fotoshoot.

 

1.1      De boeking van een fotoshoot geschiedt telefonisch, per email of via het contactformulier op de website www.marksteeghs.nl.

1.2      Bij het boeken van de fotoshoot verklaart de klant zich akkoord met de algemene voorwaarden. Ik raad u aan om de annuleringsvoorwaarden aandachtig door te lezen voor u een reservering maakt. 

 

2 Huisregels en kosten.

 

2.1      De prijzen op www.marksteeghs.nl zijn exclusief reis- en parkeerkosten. Er wordt 0,25 eurocent per gemaakte kilometer gerekend(boven 10 kilometer). De kilometers worden gerekend vanaf postcode 5966PB America.

2.2     Indien de klant een fotoshoot boekt, wordt geacht het volledige bedrag voor aanvang van de fotoshoot te voldoen, of contant na afloop van de fotoshoot. Indien de klant een bruidsreportage boekt, wordt een voorschot gevraagd van 50% op de afgesproken prijs. Het resterende bedrag dient binnen 14 dagen na de het leveren van de foto’s/fotoboek voldaan te worden. 

  

3 Annuleringsvoorwaarden en wijzigingen.

 

3.1      Na de boeking van de fotoshoot mag tot 2 weken voor aanvang de boeking kosteloos gewijzigd worden.

3.2      Bij annulering binnen 5 dagen voor aanvang wordt 50% van de totale kosten in rekening gebracht.

3.4      Bij annulering binnen 48 uur wordt 100% van de totale kosten in rekening gebracht. Indien er sprake is van een ernstig voorval kan hier uiteraard vanaf geweken worden.

 

4 Auteursrechten

 

4.1      De foto’s en andere informatie op www.marksteeghs.nl zijn beschermd door het Nederlandse auteursrecht. Tenzij anders vermeldt, mag niets van deze website worden gereproduceerd, zonder de schriftelijke toestemming van Mark Steeghs Fotografie.

4.2      Foto’s uit de reportage mogen aangewend worden door de fotograaf ter promotie van beroepsactiveiten of voor gebruik op de site www.marksteeghs.nl. 

4.3      Mark Steeghs Fotografie is en blijft eigenaar van alle foto’s die zijn gemaakt. Wenst de klant dat de foto’s niet gebruikt worden ter promotie van de fotograaf, dan kunnen de fotorechten afgekocht worden voor een eenmalig bedrag van 75 euro. Dit dient voor de fotoshoot bekend te zijn bij Mark Steeghs Fotografie.

4.4     Verkoop van de foto’s aan derden, op welke manier dan ook, is niet toegestaan.

 

5 Aansprakelijkheid.

 

5.1      Mark Steeghs Fotografie is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de fotoafdrukken als de klant deze zelf af laat drukken. De klant is zelf verantwoordelijk om dit bij een professionele drukker te doen. Mark Steeghs Fotografie kan dit verzorgen.

5.2      Gedurende de fotoshoot kan de fotograaf niet aansprakelijk worden gesteld voor, lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt door eigen toedoen van de klant.

5.3      Klanten die van mening zijn dat geplaatste foto’s door de fotograaf schade berokkenen aan hun persoon, kunnen dit telefonisch of per email onder vermelding van gegronde redenen melden. De foto’s zullen worden verwijderd indien de reden gegrond wordt verklaard.

5.4      Klachten inzake het geleverde werk dienen zo spoedig mogelijk, uiterlijk tot 2 weken na levering van de foto’s worden meegedeeld.

Mark Steeghs Fotografie zal deze klacht naar alle redelijkheid beoordelen en bij gegronde klacht zal deze binnen redelijke termijn worden opgelost.

5.5.     Mark Steeghs Fotografie is niet aansprakelijk voor foutieve of onduidelijke vermeldingen op de website. Deze zullen direct na constatering worden aangepast.  

 

 

 

 

 

Sluit Menu